Haluatko aloittaa punttisalilla käynnin. Näilla personal trainerin ohjeilla otat paikan haltuun ja saat tuloksia. Vaikka olisit salilla ekaa kertaa se ei tuota ongelmia sillä pääset ammattilaisten ohjaukseen.
Jos olet salaa haaveillut tuloksellisesta salitreenistä, mutta et ole uskaltautunut salille asti nyt on aika aloittaa uusi elämä. Nyt on viimeinen hetki ottaa homma haltuun ja aloittaa kuntoilu. Näillä ohjeilla voit mennä laitteille yksinkin ja saat kuukauden tehokkaan treenistartin.

Ohjelman laatinut personal trainer tampereen osaavat ammattilaiset ja he luettelevat sinulle monta syytä, miksi jokaisen tulisi haastaa lihaksensa salilla.

– Muista, että hyvä lihaskunto parantaa ryhtiä, tukee luita ja niveliä, parantaa yleistä hyvinvointia ja suojelee polvia esimerkiksi juostessa ja kävellessä. Salitreenin jälkeen lihakset kuluttavat energiaa pitkään, mikä taas vauhdittaa aineenvaihduntaa ja painonhallintaa. Itsevarmuuskin lisääntyy.

Treenin jälkeen lihakset on kipeitä

Treenin jälkeen seuraavan päivän lihaskipu voi aloittelijoita pelästyttää, vaikka se on täysin normaalia Kipu kertoo, että treeni on toiminut ja tuloksia tulee. Palautumista voi hieman helpottaa todella kevyellä liikunnalla, kuten 30 minuutin kävelyllä ja sen päälle pienellä venyttelemällä.

PT kehottaa yhdistämään salitreeniin aerobista liikuntaa kuten vaikkapa kävelyä tai pyöräilyä. Se vie pelkkää kovaa salitreeniä tehokkaammin tuloksiin.

Jos haluat välttyä vammoilta kannattaa, muistaa kunnollinen lämmittely ja loppuvenettely.

Alkuinnostus loppuu monilla nopeasti. Silloin oma tavoite motivoi jatkamaan. Personal trainerit kehottaa miettimään aina terveysnäkökulmaa: kun treenaa pitää, jaksaa myös, syödä ja nukkua paremmin – ja kiinteämpi vartalo tulee kaupan päälle.

Voit yllättyä siitä, että salilla vahvistuu lihasten lisäksi myös mieli, eli saat kokonaisvaltaista hyvinvointia täysin ilmaiseksi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *