Nykypäivänä personal trainer on yleinen termi ja niitä on tarjolla joka lähtöön. Ammattitaitoinen PT osaa auttaa sinua varmasti ainakin painonpudottamisessa ja mikä tärkeintä se kannustaa ja seuraa kehitystäsi aktiivisesti ja antaa uusia monipuolisia vinkkejä painonhallintaan ja tietysti tavoitteelliseen harjoitteluun sekä kuntoiluun. Personal trainer poistaa yleiset uskomukset ja olettamukset, joita monilla on oman kehon kehittymiseen. PT-valmennukset eivät siis ole tarkoitettu vain niille, jotka tavoittelevat painonpudotusta, yrittävät pudottaa painoa tai vasta aloittelevat kuntosalilla käyntiä. Monet ammattiurheilijat ja todella tavoitteellisesti treenaavat hyötyvät myös personal trainerin tarjoamista palveluista, sillä keho tarvitsee erilaisia ärsykkeitä, jotta se pystyy kehittymään optimaalisesti ja pääsemään aina parempiin tuloksiin.

Ensimmäinen tapaaminen Personal trainerin kanssa

Aina ensimmäisellä tapaamisella selvitetään toimivatko asiakkaan ja PT:n kemiat yhteen HUOM! tämä on todella tärkeä osa, jos haluaa hyviä tuloksia nopeasti. Siinä sekä asiakas että PT voivat päättää haluavatko tehdä yhteistyötä. Melko usein ensimmäinen tapaaminen on ilmainen joten et vielä sitoudu mihinkään ja siinä on tarkoitus kartoittaa asiakkaan tavoitteet ja silloin keskustellaan miten jatkossa edetään kohti tavoitetta. Jos ajatellaan asiakkaan näkökulmasta kannattaa koittaa selvittää PT:n taustoja ja selvittää onko hän juuri sinulle sopiva valmentaja jonka tehtävä kannustaa sinua kohti parempaa hyvinvointia tai fitness tavoitteita.

Kannustus kohti aktiivisempaa liikuntaa

Arjen liikunnalla on todella iso merkitys kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Jos päiväsi kuluu isoilta osin työpisteellä istuen tai sohvalla makoillen, ei kehon kaipaamaa aktiivisuutta saa täyteen pelkällä juoksulenkillä tai yksinkertaisella tunnin salitreenillä. Hyötyliikunnan merkitystä usein myös vähätellään, mikä on väärin mutta sillä on itse asiassa suurempi merkitys nostaa peruskuntoa ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä kuin varsinaisilla kovilla treenikerroilla. Hyötyliikuntaa harrastaville liikuntaa tulee huomaamatta, kuin salaa mikä tarkoittaa todella usein myös parempaa peruskuntoa passiivista arkea viettäviin nähden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *