personal trainer tampere

Personal Trainer ja Fitness palveluiden hinta muodostuu kokonaisuudesta varsinkin tampereen seudulla. Tämä sisältää mm. ammattimaiset harjoitustapaamiset sekä Personal Trainer valmennusprosessin, kuten harjoitustapaamiset, tarpeelliset alkumittaukset, haastattelut, suunnittelut sekä ravitsemusvalmennuksen ja konsultaatio-oikeuden. Tämä kokonaisuus mahdollistaa tavoitteiden saavuttamisen nopeasti ja tehokkaasti

Personal trainer tampere tarjoaa yksittäisiä valmennustapaamisia sekä pelkkiä harjoitusohjelmaa. Olemme avoimia ja tarkoituksemme on saavuttaa tavoite nopeasti. Tarjoamme aina henkilökohtaista palvelukokonaisuutta, jonka tarkoitus on viedä sinut tavoitteeseen. Kaiken lähtökohtana on toiminnan vaikuttavuus, tavoitteiden saavuttaminen ja pysyvien tulosten aikaansaaminen.

Personal Training valmennuksen hinta on keskimäärin 200€ – 400 €/kk jonka päälle saat ilmaisen konsultaatio ajan, missä selvitämme tavoitteesi.

Mikä parasta kokonaisuus räätälöidään sinulle aina henkilökohtaisesti, yksilölliset lähtökohdat huomioiden
Ota yhteyttä ja sovitaan konsultointitapaaminen. Tapaamisen aikana voimme suunnitella juuri sinun tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden. Ensimmäinen tapaaminen on aina maksuton.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *